Offerte aanvragen

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. In dit netwerk van handelaren zetten wij uw offerte uit. U ontvangt van de desbetreffende leverancier(s) vervolgens rechtstreeks antwoord.


Artikelcode: 315379
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 november 2018, 16:56

Omschrijving

Loadlok Dekkleed Eco oranje 4000x5000 mm

Lichtgewicht dekkleden, vervaardigd van een HDPE weefsel met aan beide zijden een LDPE coating. Dekkleden zijn voorzien van een koordversterkte en gelaste zoom waarin rondom op elke meter een aluminium bevestigingsoog.
Elk dekkleed is verpakt in een PE zak met een neutraal en meertalig "TOPPROTECT" inlegvel waarop o.a. de barcode staat vermeld. Voorts standaard verpakt in stevige kartonnen dozen.

Leveranciers

Dit artikel wordt ook door het volgende bedrijf geleverd:
Algemene brutoprijs Uw nettoprijs
Load-Lok Nederland B.V. Merk/Fabrikant

Artikelcode: 14002258
- -

Handelseenheden

Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Algemeen

Alternatieve artikelcode 14002258

Indelingen

Merk Loadlok
Merk_2 Topprotect
Artikelgroep Afdekmaterialen

Afmetingen

Lengte (mm) 4000
Breedte (mm) 5000
Afmeting 4000x5000 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur oranje

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Loadlok Dekkleed Eco oranje 4000x5000 mm
Uitgebreide toelichting 2 Lichtgewicht dekkleden, vervaardigd van een HDPE weefsel met aan beide zijden een LDPE coating. Dekkleden zijn voorzien van een koordversterkte en gelaste zoom waarin rondom op elke meter een aluminium bevestigingsoog.<BR/>Elk dekkleed is verpakt in een PE zak met een neutraal en meertalig "TOPPROTECT" inlegvel waarop o.a. de barcode staat vermeld. Voorts standaard verpakt in stevige kartonnen dozen.