Offerte aanvragen

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. In dit netwerk van handelaren zetten wij uw offerte uit. U ontvangt van de desbetreffende leverancier(s) vervolgens rechtstreeks antwoord.


Artikelcode: 130961
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 6 november 2018, 16:56

Omschrijving

Trespa Meteon Standaard kwaliteit Enkelzijdig decoratief Satin Cream White (A04.0.0) 3650x1860x8 mm

Trespa Meteon is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd met Trespa's unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte-gewicht verhouding.

Trespa Meteon is een materiaal met een hoge consistentie en dichtheid, waarin bouten, schroeven en andere mechanische bevestigingsmaterialen stevig vast blijven zitten. Ondanks de hoge buig- en treksterkte en de uitstekende uitrekbestendigheid en slag- en stootvastheid van de platen, is Trespa Meteon gemakkelijk te bewerken en verwerken.

Trespa Meteon-platen presteren buitengewoon goed in de buitenlucht. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak. Bovendien zijn de platen vrijwel ongevoelig voor zure regen. De beste graadmeter voor de prestaties van het materiaal zijn versnelde verweringstesten. Uit recente studies blijkt dat het decoratieve oppervlak van Trespa Meteon onverminderd zeer hoog scoort op aspecten als UV-bestendigheid en kleurstabiliteit.

Trespa Meteon-platen zijn robuust en reageren niet op andere stoffen, waardoor er geen extra afwerk- of beschermlagen nodig zijn. Vuil hecht amper op het gesloten, poriënvrije, dichte HPL-oppervlak, waardoor Trespa Meteon glad en makkelijk te reinigen blijft.

Trespa hecht grote waarde aan de veiligheid van processen en producten. Trespa Meteon is leverbaar in twee kwaliteiten: standaard kwaliteit en een brandvertragende kwaliteit (FR). Het standaard leveringsprogramma van Trespa Meteon voldoet aan de eisen van de Europese norm EN 438-6 en voldoet tevens aan de door de European Economic Area (EER) verplicht gestelde CE-markering conform de Europese norm EN 438-7.

Trespa Meteon-panelen zijn perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Zowel afzonderlijk gebruikt, of als designaccent in combinatie met andere materialen, kan Trespa® Meteon® het uiterlijk van een gebouw bepalen en de onderscheidende kwaliteiten ervan benadrukken. Trespa Meteon is zeer geschikt voor balkonpanelen en balustrades.

Leveranciers

Dit artikel wordt ook door het volgende bedrijf geleverd:
Algemene brutoprijs Uw nettoprijs
Trespa International B.V. Merk/Fabrikant
- -

Handelseenheden

Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Bijlagen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon Productdatablad (Productdatablad Meteon)
  • icon Verwerking (Verwerking Meteon)
  • icon Verwerking (Verwerking Meteon-panelen)
  • icon Brochure (Brochure Trespa)

Afbeeldingen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon Afbeelding (Afbeelding (gif) 287x235 px)

Algemeen

Alternatieve artikelcode 820491

URL

URL Fabrikant Hiervoor kunt u zich gratis registreren.
URL artikel Neem hiervoor contact op met de NBD.
URL Prestatieverklaring (DoP) Neem hiervoor contact op met de NBD.

Indelingen

Merk Trespa
Artikelgroep Gevelbekleding HPL

Afmetingen

Lengte (mm) 3650
Breedte (mm) 1860
Dikte (mm) 8
Afmeting 3650x1860x8 mm

Gewicht

Gewicht (kg) 76
Gewicht eenheid st

Kleur en Oppervlak

Kleur Cream White
Kleurcode A04.0.0
Afwerking Satin

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Trespa Meteon Standaard kwaliteit Enkelzijdig decoratief Satin Cream White (A04.0.0) 3650x1860x8 mm
Uitgebreide toelichting 2 Trespa Meteon is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd met Trespa's unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte-gewicht verhouding.
Uitgebreide toelichting 3 Trespa Meteon is een materiaal met een hoge consistentie en dichtheid, waarin bouten, schroeven en andere mechanische bevestigingsmaterialen stevig vast blijven zitten. Ondanks de hoge buig- en treksterkte en de uitstekende uitrekbestendigheid en slag- en stootvastheid van de platen, is Trespa Meteon gemakkelijk te bewerken en verwerken.
Uitgebreide toelichting 4 Trespa Meteon-platen presteren buitengewoon goed in de buitenlucht. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak. Bovendien zijn de platen vrijwel ongevoelig voor zure regen. De beste graadmeter voor de prestaties van het materiaal zijn versnelde verweringstesten. Uit recente studies blijkt dat het decoratieve oppervlak van Trespa Meteon onverminderd zeer hoog scoort op aspecten als UV-bestendigheid en kleurstabiliteit.
Uitgebreide toelichting 5 Trespa Meteon-platen zijn robuust en reageren niet op andere stoffen, waardoor er geen extra afwerk- of beschermlagen nodig zijn. Vuil hecht amper op het gesloten, poriënvrije, dichte HPL-oppervlak, waardoor Trespa Meteon glad en makkelijk te reinigen blijft.
Uitgebreide toelichting 6 Trespa hecht grote waarde aan de veiligheid van processen en producten. Trespa Meteon is leverbaar in twee kwaliteiten: standaard kwaliteit en een brandvertragende kwaliteit (FR). Het standaard leveringsprogramma van Trespa Meteon voldoet aan de eisen van de Europese norm EN 438-6 en voldoet tevens aan de door de European Economic Area (EER) verplicht gestelde CE-markering conform de Europese norm EN 438-7.
Uitgebreide toelichting 7 Trespa Meteon-panelen zijn perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Zowel afzonderlijk gebruikt, of als designaccent in combinatie met andere materialen, kan Trespa® Meteon® het uiterlijk van een gebouw bepalen en de onderscheidende kwaliteiten ervan benadrukken. Trespa Meteon is zeer geschikt voor balkonpanelen en balustrades.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Perfect voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen.
Verwerking Dankzij de dichte en homogene kern kunnen Trespa Meteon-platen op een vergelijkbare wijze worden bewerkt als hoogwaardig hardhout met standaard timmermansgereedschappen. Dit resulteert in strakke randen en gelijke openingen. Trespa Meteon kan op diverse manieren worden gemonteerd door middel van diverse voegdetails, zowel met zichtbare als onzichtbare bevestiging. De volgende bevestigingssystemen zijn beschikbaar: Zichtbare bevestiging, Onzichtbare bevestiging, Diepe spouw bevestiging, Speciale bevestiging, Gelijmde bevestiging