Offerte aanvragen

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. In dit netwerk van handelaren zetten wij uw offerte uit. U ontvangt van de desbetreffende leverancier(s) vervolgens rechtstreeks antwoord.


Artikelcode: CU150.10
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 19 oktober 2016, 22:51

Omschrijving

De CURVI is een horizontale designradiator die in de verschillende ruimtes kan worden toegepast. Hij past niet alleen boven het bed maar ook boven een bank of het bad. De verchroomde strip die los wordt meegeleverd is niet alleen decoratief maar heeft ook een functie als handdoekhouder. De CURVI heeft twee verticale collectorbuizen waarop dubbel gebogen elementen zijn aangebracht. De horizontale elementen hebben een diameter van slechts 13mm. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator. Standaard wordt de radiator geleverd in de kleur sanitairwit. Uiteraard is levering in andere kleuren mogelijk.

Leveranciers

Er zijn voor dit artikel geen andere leveranciers bekend.

Handelseenheden

Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Bijlagen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon instamat-curvi 2010.pdf (Technische datasheet)

Afbeeldingen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon 282_130_130___.jpg (Afbeelding 1)
  • icon 283_130_130___.jpg (Afbeelding 2)

URL

URL Fabrikant Hiervoor kunt u zich gratis registreren.
URL artikel Neem hiervoor contact op met de NBD.

Indelingen

Merk Instamat
Artikelgroep Designradiatoren
Type CURVI
Productnaam Curvi designradiator

Classificatie

Hoofdgroep product Installatiematerialen / Sanitair
Productsoort
  • Radiatoren
  • Verwarming

Afmetingen

Lengte (mm) 1485
Breedte (mm) 248
Afmeting 1485x248 mm

Kleur en Oppervlak

Kleur sanitairwit

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 De CURVI is een horizontale designradiator die in de verschillende ruimtes kan worden toegepast. Hij past niet alleen boven het bed maar ook boven een bank of het bad. De verchroomde strip die los wordt meegeleverd is niet alleen decoratief maar heeft ook een functie als handdoekhouder. De CURVI heeft twee verticale collectorbuizen waarop dubbel gebogen elementen zijn aangebracht. De horizontale elementen hebben een diameter van slechts 13mm. Het ophangmateriaal is in de kleur van de radiator. Standaard wordt de radiator geleverd in de kleur sanitairwit. Uiteraard is levering in andere kleuren mogelijk.