Offerte aanvragen

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. In dit netwerk van handelaren zetten wij uw offerte uit. U ontvangt van de desbetreffende leverancier(s) vervolgens rechtstreeks antwoord.


Artikelcode: 1494642
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 28 januari 2019, 15:36

Omschrijving

Bestrijdt vocht in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Leveranciers

Dit artikel wordt door de volgende 4 leveranciers geleverd:
Algemene brutoprijs Uw nettoprijs
4Plus Bouwmaterialen Groep
Neem hiervoor contact op met de NBD.
BPG Doorisol
Neem hiervoor contact op met de NBD.
BPG de Jonge
Neem hiervoor contact op met de NBD.
Bouwplein CarpentierMooren
Neem hiervoor contact op met de NBD.

Handelseenheden

Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Bijlagen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon Productdatablad (Productdatablad Air max vochtvreter ultra sleeve)
  • icon Veiligheidsblad (Veiligheidsblad Air max vochtvreter ultra sleeve)
  • icon Leaflet (Leaflet Air max vochtvreter ultra sleeve)

Afbeeldingen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon IB-hoofdafbeelding (Ibhoofdafbeelding (jpg))
  • icon Hoofdafbeelding (Hoofdafbeelding (jpg))

Algemeen

Land van herkomst Italy

URL

URL Fabrikant Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Indelingen

Merk Bison
Merk_2 Bison
Artikelgroep Vochtvreter apparaten
Productnaam Air max vochtvreter ultra sleeve

Classificatie

Hoofdgroep product Gereedschappen / Accessoires
Productsoort Ontvochtigers
Productklasse [ETIM] EC011727
Klassenaam [ETIM] Luchtontvochtiger

Gewicht

Gewicht (kg) 1
Gewicht eenheid pak
Gewicht (g) 1000

Kleur en Oppervlak

Kleur Engels White

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Bestrijdt vocht in ruimtes met weinig of geen ventilatie.
Uitgebreide toelichting 2 Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.
Uitgebreide toelichting 3 Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in ruimtes met weinig of geen ventilatie.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.
Toepassingsgebied Consumer Benelux
Verwerking
  • Gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Losse Kristallen Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter® apparaat en strooi de navulling gelijkmatig in het bakje tot ongeveer 1 cm onder de rand (max. 1 kg). Plaats de witte dop weer terug en de Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Navulzak 1 g. Snijd de buitenste verpakking voorzichtig open en verwijder de witte navulzak uit de verpakking. Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter® apparaat en leg de navulzak in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt buiten het witte bakje! Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Gebruiksaanwijzing voor het navullen met Bison Vochtvreter® Tab (2 x 500 g). Snijd de plastic zak voorzichtig open. Haal de kap van het apparaat en leg de beide Turbo Tabs in het bakje. Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de Turbo Tabs volledig opgelost zijn, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. Zet het Bison Vochtvreter® apparaat altijd op een vlakke stabiele ondergrond, bij voorkeur in een wasteiltje.
  • Aandachtspunten: Bij lage temperaturen werkt Vochtvreter® langzamer en kan klontvorming ontstaan. Bij verhoging van de temperatuur zal de werking weer versnellen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.
Verbruik 1 kg werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 100 m³ en neemt bij een vulling van 1 kg ca. 1 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.
Onderhoud Onderhoudsadvies: Plaats Vochtvreter® Original altijd op een vlakke en stabiele ondergrond. | Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. Deze vlekken blijven vocht aantrekken. Verwijder vlekken met een overvloed aan water. Verwijder vlekken in textiel (vloerbedekking, bekleding) met natriumsulfaat (op verzoek verkrijgbaar bij Bison International). Maak een 5% oplossing in water (50 g/l) en sprenkel deze op de vlek. Ca. 30 minuten laten inwerken. Hierna het water laten verdampen m.b.v. een föhn of een straalkachel. Het achterblijvende poeder verwijderen m.b.v. een stofzuiger. Zonodig dit alles herhalen. Wastafel of gootsteen goed naspoelen met water. Contact met leer en metaal vermijden. Deze materialen kunnen aangetast worden.
Houdbaarheid Ongeopend: Minimaal 24 maanden na productie.

Materiaal Overig

Samenstelling Calciumchloride
pH-waarde 10