Offerte aanvragen

Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. In dit netwerk van handelaren zetten wij uw offerte uit. U ontvangt van de desbetreffende leverancier(s) vervolgens rechtstreeks antwoord.


Artikelcode: 1249455
Beschikbaarheid: Actueel
Bijgewerkt op: 12 januari 2018, 16:49

Omschrijving

Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.

Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.

Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.

Leveranciers

Dit artikel wordt door de volgende 2 leveranciers geleverd:
Algemene brutoprijs Uw nettoprijs
BPG Doorisol
Neem hiervoor contact op met de NBD.
BPG de Jonge
Neem hiervoor contact op met de NBD.

Handelseenheden

Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Bijlagen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon Productdatablad (Productdatablad CV-protector)
  • icon Veiligheidsblad (Veiligheidsblad CV-protector)

Afbeeldingen

Neem hiervoor contact op met de NBD.
  • icon IB-hoofdafbeelding (Ibhoofdafbeelding (jpg))
  • icon Hoofdafbeelding (Hoofdafbeelding (jpg))

URL

URL Fabrikant Hiervoor kunt u zich gratis registreren.

Indelingen

Merk Griffon
Artikelgroep CV-Bescherming
Productnaam CV-protector

Classificatie

Hoofdgroep product Installatiematerialen / Sanitair
Productsoort
  • Toebehoren verwarming
  • Verwarming

Gewicht

Dichtheid 1,2

Kleur en Oppervlak

Kleur Engels Yellow

Tekst

Uitgebreide toelichting 1 Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.
Uitgebreide toelichting 2 Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.
Uitgebreide toelichting 3 Superconcentraat voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei.

Gebruik en Verwerking

Toepassing Voor het beschermen van CV-installaties tegen ketelsteen, corrosie en bacteriële groei. Voorkomt frequent ontluchten, vastlopen van pompen, koude zones in radiatoren en verstoppingen. Ook geschikt voor combiketels en vloerverwarming.
Toepassingsgebied Professional Business
Verwerking
  • Gereedschap: Kitpistool, radiatorsleutel, inbussleutel
  • Gebruiksaanwijzing: Bij voorkeur eerst de installatie reinigen met de CV-Restorer. 1. Schakel de installatie uit en laat deze afkoelen. 2. Isoleer een radiator van de rest van de installatie door de radiatorkraan en het voetregelventiel te sluiten. Indien dit niet mogelijk is kan het product ook toegevoegd worden via de vulslang. 3. Verwijder de ontluchtingspin. 4. Snijd de injector op de juiste diameter af en draai deze in de schroefdraad van de ontluchter. 5. Verwijder de folie, schroef de dop op de koker en plaats deze in een kitpistool. 6. Monteer de injector op de dop. 7. Open de radiatorkraan of het voetregelventiel, injecteer de volledige inhoud en sluit de kraan of het ventiel. 8. Laat de druk uit de radiator door de pal op het kitpistool in te drukken. 9. Verwijder de injector van de radiator. 10. Monteer de ontluchtingspin en draai de radiatorkraan en voetregelventiel open. 11. Schakel de installatie in en laat het systeem draaien. Zorg ervoor dat het hele systeem geopend is. Vul de datum in en plak de sticker op de ketel.
  • Aandachtspunten: Een systeem voorzien van Griffon Protector is voor ca. 3 jaar beschermd tegen oxidatie en ketelsteenafzetting. Tussentijds bijvullen of vernieuwen van de installatie kan de beschermende periode verkorten. Na volledige verversing van het systeem behandeling herhalen. Gemakkelijk te gebruiken, omdat tijdens het gebruik het systeem normaal in werking kan blijven. Hou een doek of emmer bij de hand om het water op te vangen dat ontsnapt door de overdruk bij het verwijderen van de ontluchtingspin. Eenvoudig en gemakkelijk toe te voegen via de radiator of installatievulkraan. Tast metalen (ook aluminium), kunststoffen en andere materialen niet aan. Te combineren met alle andere Griffon CV Waterbehandelingsproducten. Een koker volstaat voor het beschermen van een verwarmingsinstallatie van gemiddelde grootte (tot een maximum van 10 radiatoren = ca. 100 liter). Overdosering is geen probleem.
  • Productvoorbereiding: Snij het mondstuk van de bijgeleverde injector op de juiste diameter af en schroef deze op de ontluchtingsopening van de radiator. Snij met een scherp mes de kegelvormige kop aan de bovenzijde van de koker tot aan de schroefdraad af. Schroef het blauwe dopje van de injector zover mogelijk op de schroefdraad van de koker en plaats de koker in een kitpistool.
Verbruik 1 Koker per 100 L installatieinhoud.
Opslag Verpakking goed gesloten opslaan op een droge, koele en vorstvrije plaats.
Houdbaarheid Ongeopend: Minimaal 24 maanden na productie.

Materiaal Overig

Viscositeit Thixotropic